Professionella frisörer i Älvsjö

Hårkreatören i Älvsjö

en hårfrisörsalong som andas kreativitet och personligt engagemang. Kom till oss för en avkopplande stund i frisörstolen! Vi som jobbar här, har en ambition att leverera hög kvalitet i allt vi gör och vi ser till att vara uppdaterade inom de senaste trenderna i hårbranschen. Boka tid för klipppning, ny färg eller slingor. Ska du på bröllop eller fest? På salongen kan du få hjälp med att känna dig extra fin med en festfrisyr!

Du kan boka via bokadirekt.se https://www.bokadirekt.se/places/harkreatoren-37519


Marie

Marie har varit verksam med egen salong i Älvsjö sedan 1998. Marie har lång erfarenhet inom yrket och har utbildat många elever till att bli framgångsrika frisörer. Hon är expert på klippning och färgning, ser direkt vilken frisyr som passar kunden.

Lisa (föräldraledig)

Lisa är en frisör med passion för de senaste trenderna. Kreativa färgningar är något som ligger Lisa varmt om hjärtat. Här kan du få allt mellan klippning, klassiska folieslingor eller en lite mer vågad färg. Hon är även utbildad inom Hairtalk extensions, perfekt för dig som drömmer om det perfekta hårsvallet.

Lovisa

Lovisa är en stjärna på klippning, folieslingor, Balayage, Ombré och en grym herrfrisör. Hon är även utbildad inom Hairtalk extensions, perfekt för dig som drömmer om det perfekta hårsvallet.

Yvonne

Yvonne jobbar deltid på salongen och övrig tid spenderar hon med sina hundar. Yvonne har lång erfarenhet inom yrket och arbetat många år på Klippoteket. Hon är grym på brudklädsel, festfrisyrer, klippning och färgning.

Hanna (sjukskriven)

Hanna är utbildad frisör och barberare. För skin-fade och skäggklippningar är det Hanna du ska boka. Hon gillar avancerade färgbehandlingar, folieslingor och är utbildad inom Hairtalk extensions, perfekt för dig som drömmer om det perfekta hårsvallet.

Matilda

Matilda är en kreativ frisör med koll på det senaste trenderna. Hennes specialitet är kreativa och avancerade färgningar, folieslingor och dess olika tekniker. Hon är även utbildad inom Hairtalk/ BHBD extensions, för dig som drömmer om det perfekta hårsvallet.